Fotograf Björn Kristersson

Mitt namn är Björn Kristersson och jag är en fotograf boendes i Eslöv i södra Sverige

Jag har rest mycket, träffat många intressanta människor och besökt många olika miljöer. Det är det som inspirerar och gör fotograferandet så spännande.

Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, och det tycker jag stämmer bra. Jag försöker alltid att fånga stämningen, hur jag upplever platsen eller tillfället när jag tar kortet, så det kan ju upplevas helt annorlunda för andra personer. Att fotografera handlar om att få vara med om när det händer och lyckas med att föreviga just det ögonblicket.

Bra bilder behöver inte alltid vara vackra, de ska på ett eller annat sett ska förmedla något. Bra bilder lär oss något om vår värld, och får oss att känna. En bra bild ska kännas i magen. Och en riktigt bra bild kan till och med få oss att tappa andan.

Jag har ingen studio utan fotograferar i miljöer där folk befinner sig och känner sig bekväma. 

Jag fotograferar bl.a. annat åt Eslövs teaterförening och säljer en del av mina bilder via bildbyråerna Azote och Fotolia till alla möjliga ändamål.

Kontakta mig gärna om ni är nyfikna hur jag kan hjälpa er!Hoppas att ni gillar mina bilder!

Bilden ovan är tagen av Ivan Agut!